Vågar Man?

Hej på er ^^ Idag fick jag lite sovmorgon då jag inte börjar jobbet förrens vid kl 16 idag (det blir ett kort 4 timmars pass) så jag tänkte passa på att få lite gjort, som alltid haha 🙂 Det är mycket på gång nu med bland annat bloggen kan jag säga er, jag håller på att slipa och planera innehållet och Lotta är grym som har tagit fram en layout som är så snygg alltså, löv it då den är så snygg. Vill ni ha hjälp med koder och grejs till er blogg så kontakta Lotta, hon kan verkligen sina grejer!!
Annars så sitter jag här och funderar över om jag vågar eller inte klippa bort mina slitna toppar alldeles själv haha Jag har såna besvär med att släpa mig till frisören att jag funderar på att klippa topparna själv, få bort det slitna så det blir lite fräschare. Tror ni jag skulle våga? Tror ni det kommer se helt konstigt och fult ut om man gör det själv? Ty bli snett och ojämnt? haha 🙂 Eller så får jag helt enkelt släpa mig till en drop in salong och få topparna klippta jämt och fint av en frisör, det kanske är bättre 😀
kvinde-klipper-haar
Bild lånad Härifrån.