SelfieStick

Hej hej hej! 🙂 Hur är det med er denna söndag? Sista söndagen för 2014, ojoj vad tiden har gått fort haha ^^ Jag kan inte riktigt fatta att ett nytt år snart ska börja, undra vad för fantastiska upplevelser jag får ta del av då? 🙂 En massa wunderbara saker hoppas jag på och precis som alla föregågna år så ska 2015 bli mitt bästa inom jobb, bloggen, kärlek, vänner, upptäckter och inom mig själv!
Tänkte planera och fixa en massa med bloggen sen när jag kommer hem efter jobbet, ska snacka med Lotta om designen osv så det blir som jag vill med placeringar, små detaljer och layouter, det kommer bli så bra! Sen lite annat småfix runtomkring ska jag fokusera på, ni vill verkligen inte missa bloggen under 2015! 😀
Haha men vet ni hur rolig jag var när jag var påväg till jobbet precis? Jag invigde min selfiestick utanför hemmet nu 😀 Blev det inte bra? Ser ju så mycket bättre ut när det blir lite avstånd (ser ju liksom ut som någon annan har tagit bilden, perfect ju 🙂 ), så den här sticken kommer bli en favorit 🙂
20141228_101134