Lite Annan Färg För Mig

Haha var nära att säga ”Heeej måndag” precis, lite tokigt då det är lördag idag men då jag jobbar idag så fick jag för mig att det var måndag haha Att jobba helg gör mig förvirrad 🙂 Annars då, hur är det med er? Ligger ni i matkoma hemma efter all julmat? Haha 😉 Det hade jag gärna gjort med tanke på all knäck och rocky roads jag äter men jobbet kallade så jag får stå i matkoma här istället.
Jag och Lotta håller också på att skapa en ny bloggdesign till min blogg som lär dyka upp precis lagom till årskiftet så det kommer bli awsome att börja året med en ny och proffsigare layout på bloggen 😀
PS: Har på mig min nya tröja från Esprit idag, den har en färg jag inte är van vid att ha på mig, lite ljusbeige men den är väldigt snygg och piggar upp min annars mörkfärgade garderob haha 😀
2014-12-27 13.50.51
2014-12-27 13.51.18