Vinnare Lucka 21-24

God jul och snart ett gott nytt år på er 😀 Nu ska jag presentera de 4 sista vinnarna i min kalender och det är en konstig känsla att veta att julkalender är över för i år. Jag tackar er så otroligt mycket för ert engagemang och om jag hade haft möjligheten så hade ni alla fått vinna i alla luckorna <3 Nästa jul så kör vi på det igen med ännu bättre priser och säkerligen fler vinster varje dag, vad säger ni om det? 😀 Jag hoppas ni fortfarnade vill vara med på min bloggresa och här kommer de 4 sista vinnarna, ett stort grattis till er och tack så jättemycket, älskar er mina läsare! <3 Vinnare i lucka 21 – 24:
Lucka 21: Helena Eklund
Lucka 22: Emma
Lucka 23: Karin Björkman
Lucka 24: Sara Lundström

Ett stort grattis till er, ett mail har skickats ut och så snart jag får er adress så postar jag era paket 😀 PS: De sista resterande paketen ska skickas i veckan, har hat lite fullt upp men alla paket skickas så snart jag kan ^^
vinnare lucka 21 till 24

2 Comments

    • Hej
      Åh tack så mycket, så fint sagt av dig ^^ Tack själv för att du har varit med och deltagit, det har varit en rolig resa med julkalendern ^^ God fortsättning, kram kram ^^