Colorful Marshmallows

Hej på er! Hur är det med er 🙂 Med mig är det bara bra, sitter och avnjuter en stor kopp med varm choklad toppad med en massa färgglada marshmallows, hej sockerchock! Haha Det blir verkligen mycket socker i jul men vad ska man göra åt det när det är så gott haha föräter mig på knäck, men det är nice och sååååååå gott!! Behövde det efter min tur på stan idag, älsklingen ska iväg på en kryssning till Riga idag med sin bästa kompis så jag ville vinka av honom och gick sedan runt i stan med hans bästa kompis flickvän, vi saknar redan våra hjärtan <3 Tänkte att jag kanske skulle ge mig på mellandagsrean också då jag behöver ett par jeans och nya skor men jag kände att jag inte orkade med tanke på hur mycket folk det var ute på stan, jag får ge ett försök imorgon efter jobbet eller någon gång nästa vecka 🙂 Var ni tappra och tog er ut för att spana in mellandagsrean idag eller var ni smarta och var hemma för att njuta av allt julgodis och bara mysa? 🙂
2014-12-26 18.42.23
2014-12-26 18.42.38
2014-12-26 18.43.52
Och självklart sitter jag med min nya mysiga rosa mysdress och använde min selfiestick för att ta kortet haha, lovely!