Årets Gran

God jul God jul!! 😀 Hur har ni börjat er julafton? har ni redan öppnat era julklappar? haft en julfrukost? Kanske åker till släkt för att fira tillsammans? Hur firar ni idag? 🙂 Hemma hos mig så drar vi verkligen ut på julfirandet från morgon (eller snarare från Kalle Anka) till sent på kvällen, långt in på natten haha 🙂 Vi väntar även med att öppna julklapparna till allra sist på kvällen, spara det bästa till sist som man brukar säga haha 🙂
Men jag måste bara visa er vår gran innan jag ska fixa lite frukost, den här granen är faktiskt uppvuxen i vår trädgård så vi kände att det var på tiden att ta in den. Jag menar, titta på den, den ser ju utsvulten ut haha Stackars gran men lite glitter och fina färger livade upp den lite 🙂 Tycker ändå det är charmigt när man har en gran som inte ser så disneyperfekt ut med perfekt grön färg, perfekta propotioner och perfekt placerad utsmyckning, det blir mer personligt och passar in ändå när det är lite operfekt, jag gillar det 🙂
2014-12-24 12.19.13
2014-12-24 12.19.30
2014-12-24 12.20.01