Dan Före Dan

God morgon alla fina, hur mår ni denna inte så vanliga tisdag då det är dagen innan julafton? 🙂 Jag mår väldigt bra, är så skönt att ha alla julklapparna klara så jag kan fokusera på att njuta av den här tiden istället för att nojja och vara stressad över att inte hinna klart, så det är skönt 🙂 Har ni hunnit klart med era julklappar eller ska ni ge er ut på en sista minuten shopping idag? 🙂 Men vi har det ändå väldigt stressigt här hemma, vi har mycket julgodis kvar som ska bakas, och mamma och pappa åker iväg väldigt snart för att handla all julmat, granen har vi inte ens tagit in (eller den brukar vi alltid ta upp och pynta nu den 23e) men vi har inte ens huggit ner den än så det är lite stressigt. Japp ni hörde rätt, vi ska ta en fin gran från vår trädgård och släpa in i huset haha mysigt att ha något från sin gård i alla fall så det inte är en plastig gran 🙂 Det är dock lite tråkigt att jag ska behöva jobba till kl 21 idag, då jag inte kan hjälpa till med det sista men det går nog bra, bara alla hjälps åt så löser det sig 🙂
Men innan jag börjar röra mig mot jobbet så tänkte jag köra en snabbstädning av mitt rum som alltid lyckas bli ett bombnedslag några timmar efter att jag har städat det, jobbigt haha förstår inte varför det blir så men rummet är rätt litet till yta så minsta lilla grej som ligger på golvet får det att se stökigt ut haha, men nu så ska jag göra det lite julfint i alla fall 🙂
2014-12-23 11.25.22