Yeey Jag Är Klar!

Sorry att det inte dök upp något inlägg där vid min rast men jag var för upptagen med att hinna köpa mina sista julklappar att jag inte hann ta upp telefonen, men vet ni vad? Jag är äntligen klar med min julklappsshopping 😀 Yeey go me som lyckades hinna i någorlunda ”god” tid haha men nu är jag färdig med det och kan fokusera på att slå in det snyggt istället 🙂 Man lär sig några bra saker med att jobba i butik och det är bland annat att slå in paket snyggt med snörningen, yeeah jag har fått slå in många paket idag så jag känner mig duktig på det nu. Så de snyggaste paketen under granen är från mig just so you know haha 😉
Annars så var det inte så farligt att jobba till kl 21 idag, tiden gick rätt så fort där i slutet så hann inte riktigt tänka på tiden 🙂 Visserligen kändes det märkligt att inte stänga vid 8 då man är van vid det, men det gick bra ändå 🙂 Imorgon kör vi samma tider igen innan det blir att fira jul, mysigt ^^ Nu ska jag i alla fall hem för att se om det finns några pepparkakor att trycka ut eller något annat julgodis att hjälpa till med, vill ju inte missa allt julstöket i år 🙂
2014-12-22 21.23.22