Lite Vitt På Marken

God morgon ^^ Iihhhh inte långt kvar nu alls, shit är det redan dags för julen att sätta igång på onsdag? Jag kan inte fatta det, det har gått så fort 😀 har typ inte känt av julen alls, tror det beror på att jag har jobbat så mycket men det kan kanske även bero på att man blir äldre. Eller njäää det är snön som är felet, den ger ju 80% julkänsla så nu när den har lyst med sin frånvaro så blir det inte så mycket feeling, men nu är det lite vitt på marken så det är mysigt 🙂 Vi kan alltid hoppas att det blir en riktig filmjul/disneyjul i år, att vi går och lägger oss på kvällen den 23e till en lite grått och lite frostigt Sverige, men vaknar sedan upp på julaftonsmorgonen till ett vacker och vitt vinterland 😀 Det hade varit så underbart 🙂
Men nu är jag i alla fall påväg till jobbet, det blir att jobba till kl 21 ikväll för första gången, det kommer kännas konstigt men det är bara att stå ut haha 🙂 Men vi hörs sen när jag har rast, kram kram!
2014-12-22 12.38.31
2014-12-22 12.38.15
20141222_121358