Är Det Verkligen December??

Alltså jag börjar undra om vi inte har råkat sova förbi december eller tar ut julen i förskott väldigt mycket för tidigt för det här känns ju löjligt, DET ÄR JU VÅR UTE!! Kalendern visar 21 december men det kunde lika gärna kunnat stå 21 april, på riktigt. Vart är snön, vart är den isande kylan som man ska ha i december? För det här ger noll julkänsla och jag har hellre den typen av isande kyla nu i december än att den ska komma i januari och hålla ett hårt tag fram tills maj 🙁
Aja, njuter av solen nu när jag är påväg till jobbet, blir ju inte att njuta av den så mycket sen då jag jobbar 12-20 idag men ni får lova att ta vara på den 🙂 Senare ikväll ska jag även presentera de 4 nya vinnarna i min kalender för lucka 17-20, so stay tuned, ni vill ju inte missa att se om ni vunnit 😀
2014-12-21 11.41.03
2014-12-21 11.41.53