Julkalender Lucka 20

I den här luckan så har jag lyckats få ett samarbete tillsammans med FormoFunktion.com, hur kul är inte det? 😀 Det är en webshop där ni kan köpa praktiska, smarta och snygga inredningsprylar, perfekt för hemmet och den som vill sticka ut lite 🙂 Det ni kan vinna är sällskapsspelet Tjejmiddag där ni får ta del av 400 roliga, underhållande och kluriga frågor, perfekt för tjejmiddagen och vinkvällen tillsammans med väninnorna. Låt era roliga historier, galna minnen och allt smaskigt skvaller från era galna upptåg betas av en efter en, riktigt roligt 🙂

För att vinna detta spel, gör följande:
1. Gilla FormoFunktion.com på facebook –> HÄR!
2. Svara på frågan: Vad är det roligaste ni har i inredningsväg? Är det är neonrosa fåtölj, en stor kaktus som klättrar längs väggen? Berätta 🙂

Ni har fram till 23:59 ikväll att delta 😀
lucka 20

23 Comments

 1. Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Det roligaste vi har är i hallen. Väggarna är ljust ljust rosa nästan vita.
  Längst upp har vi målat en bård i nån lilaaktig färg.
  Men det är ingen vanlig bård 🙂
  Det är handmålade siluett schäfer huvuden! Vi älskar schäfrar och har både levande och porslinsvarianter. Älskar vår bård men många tycker nog att vi är konstiga. Men det bjuder jag på, haha.
  Ha en fin helg!
  Mvh Malin Svensk Björck

 2. Gillat på facebook!
  Den roligaste inredningssaken jag har hemma måste vara min egengjorda pall. Hittade en tjock tall som fallit under vintern ute i skogen, efter många timmars svordommar och med världens sämsta handsåg fick jag en lagom hög stubbe. Därefter barkade jag av stubben med världens slöaste barkspade, därefter tog jag till mormors gamla symaskin och ett fårskinn och fäste på stubbens topp, därefter virkade jag spetsband som jag fäste vid kanten av fårskinnet. Nu pryder den vackert i vårt vardagsrum vid soffan. Riktigt häftig och personlig! Det gick mycket svett, blod och tårar men nu står den där!

 3. Jag har gillat på facebook!

  Det roligaste jag har i indredningsväg är nog mamma och pappas gamla adventsljusstake i form av en trägris. Ruskigt ful men en tradition på köksbordet under jul!

 4. Jag har gjort en tavla av utklipp från olika Elle tidningar och satt i en stor fin ram och satt upp på väggen samt en som inspo över symaskinen! Super snyggt

 5. I min studentlägenhet har jag två pallar gjorda av två bilddäck, tillsammans med tjockt och kvadratiskt tyg som jag har format och sytt som en kudde och stoppat in i hålet. Har även gjort en soffa av gamla lastpallar som jag har målat med vit färg, lagt på gamla madrasser med nytt tyg och kuddar från Ikea, gjorde även ryggstöd med hyvlade brädor som jag även har målat i vit färg. Har även gjort mitt soffbord av gamla sockerlådor som jag betsat och sen målat vitt inuti, skivan på bordet är av plexiglas som ja kapat till och kapade ett hål i mitten så en kruka fick plats i den. Återvinning är ju minst sagt modet just nu! Som student är detta perfekt och jag har sparat pengar och har haft kul.

  Gillar FormoFunktion.com på facebook (Neda Sadat)
  Hoppas på tur! Vore jättekul att få bjuda hem mina högskolevänner på vinkväll i min studentlägenhet och spela spel.

 6. Gillat på fb nu (Liie Larsson)

  Det roligaste är nog dörrstoppen som håller uppe badrumsdörren. Det är en svart ko/häst/djur (vet faktiskt inte vad det är) som jag smygtittat på på Rusta väldigt länge, tycker om att inreda med djur men hade inte visat den för sambon då jag tänkt att han nog är less på det.. Så gick vi förbi det där svarta djuret i affärn en dag och han ba ”En sån där ska vi ha”. Väldigt oväntat men den är så söööt, blir glad varje gång jag ser den 🙂

 7. Jag har en fotoram som jag har fyllt med gröna konstgjorda växter. Den är en supercool inredningsdetalj som jag kanske borde ta patent på 😉

 8. Gillar på FB sedan tidigare. Jag en gammal skål av papiermache som är gjord som en nallebjörn. Den är trasig,men söt och påminner mig om min pappa eftersom den kommer fån hans barndomshem.

 9. Har gillat Formofunktion på fb i namnet Malin Öhlund.

  Den roligaste inredningsdetaljen vi har hemma måste nog vara ett rävskinn som pappa satt upp på väggen. Det är inte snyggt alls, ganska läskig egentligen. Men han var så stolt över den där räven (han är jägare nämligen), så han satte upp den på väggen haha. Varken jag eller mamma blev så nöjda, men nu har det suttit där i ca 10 år!

 10. gillat på fb!

  jag gillar din blogg jättemycket.
  jag blir alltid så peppad av dina inlägg.min roligaste inredningspryl är min kay bojesen apa för den får mig alltid på gott humör.

 11. Har gillat på FB!
  Det roligaste är alla loppisfynd! Älskar att gå på loppisar och hitta gamla prylar som ingen annan har hemma. Det har slutat med allt från rådjurshuvuden till någon ljusstake som någon säkert gjort i slöjden. Tillsammans med nya prylar från exempelvis IKEA och Mio ser det riktigt fint ut här hemma! 😀

  Hoppas jag vinner detta spelet! Vore kul att spela med tjejkompisarna över en middag och lite vin!

 12. Är gärna med! Gillar på fb.
  Det konstigare jag har är en stor fåtölj som ser ut som en elefant haha, och det finns inga små barn i mitt hus! Lite läskigt på kvällarna med den är älskad.

 13. hej
  ja det roligaste vi har är en gammal bård med pippi långstrump
  i sonens rum(sonen är 23 år) så lite väl häftigt men han gillar bården
  hahahaha
  mvh Titti

 14. Roligaste inredningen på väggen är en önskelista som ett barn skrev när han var 7 år.

  Det står bland annat att han önskar sig en snygg tjej och samma fotbollsbyxor som Zlatan har.

  Gillar och delar <3

 15. Självklart gillar jag FormoFunktions facebook sida. Anette Carlsson

 16. Det roligaste jag har i inredningsväg är nog ett renhorn jag hittade när jag var i Kiruna. Packa ner det i handbagaget men blev stoppad i säkerhetskontrollen då det räknades som vapen. Packade ner det i min inckeckningsväska istället haha.

 17. Det (o)roligaste jag har är hyllorna på väggen över min dator.
  På dom hyllorna är det fullt av lådor med tyger, knappar i burkar av glas,
  plus en massa lådor med pysselsaker, trådrullar, stickers m.m…….
  Väntar bara på att hela alltet kommer över mig !!!!

 18. En gammal ful pall som min fru använder som sågbock ibland, så den ser ut som själva den…

 19. Gillar som Annika Andersson på facebook.

  Vad sägs om en skulpterad kvinna i naturlig i betong på väggen på vår inglasade altan? Den är otroligt ful och har helt fel proportioner. Gjord av den förre ägaren som trodde han hade en konstnärlig ådra någonstans. Det hade han inte. 😀

One Ping

 1. Pingback: