Det Blir Julshopping

Jajamensan, jag tog mig i kragen efter några slöa timmar i sängen framför datorn och bestämde mig för att möta familjen inne i stan för lite julklappsshopping 🙂 Lika bra att få köpt alla julklappar idag så jag slipper stressa under mina lunchraster samt att det kan vara mysig att gå runt i stan och kolla julklappar med familjen. De jag har kvar att handla till är mamma, min storebror Hjalmar och till min älskling. Till Hjalmar och älaklingen så vet jag vad jag ska köpa så det gäller bara att gå till respektive butiker och köpa det men till mamma är det fortfarande blankt i skallen, har ingen aning vad jag ska köpa haha 😀 Hon borde ändå vara den lättaste av dom alla då hon är tjej men nope hon är svårast ^^ Men det ordnar sig nog, jag har några tankar i huvudet men vet liksom inte om hon blir glad över det… Gaahh det ordnar sig, bara följ önskelistan så blir det bra 🙂
Har ni hunnit klart med er julklappsshopping eller är ni som jag ute i nästan sista minuten och inte har någon aning om vad ni ska köpa? 🙂 Join the club haha ^^
2014-12-20 17.23.56