Jag Bär Smycken Idag

Och det är verkligen inte ofta det händer kan jag säga er haha 🙂 Det tycker jag är så trist då jag verkligen gillar smycken och vad det gör med en outfit, jag måste bli bättre på det ^^ Annars då? Jo jag var ju på gymmet imorse igen, fjärde raka dagen bland alla hantlar och löpband, love it! Även fast jag kände mig så trött så fick jag till ett bra pass nu när jag tänker efter, körde min vanliga powerwalk på 1 timme, sedan gynstolen för både insida och utsida lår och sen mage efter det, rätt awsome faktiskt 🙂 När jag sedan la mig ner på en matta för att vila så somnade jag nästan haha lite kul ^^
Men nu så är det snart dags att börja jobba, jobbar 10-19 idag och vi har även förlängt öppettiderna fram till jul så att ni ska hinna shoppa julklapparna i tid så ni är välkomna till oss på Esprit i Solna fram till kl 21 ikväll 🙂
God morgon förresten, vad ska ni ha för er idag? 🙂
2014-12-19 09.30.57
2014-12-19 09.30.46