Tredje Dagen

Gaah jag börjar bli så trött på mitt tandkött, det gör fortfarande liiite ont och är liite svullet, det har ju gått en vecka med evigt borstade på området och lite bakteriedödande munskölj på drt, men det vill inte försvinna 🙁 Poor me alltså, det är inte kul alls 🙁 Får bara fortsätta borsta och gurggla munskölj, finns liksom inte så mycket mer att göra 🙁
God morgon förresten, har ni gjort några snöänglar än? Haha Snön har ju äntligen kommit, då kanske julfeelingen blir på topp och det börjar kännas som jul 😀 I need it haha, ett par bra vinterskor behöver jag också så jag slipper gå i mina sneda klackar och bryta fötterna om jag halkar, så det kan jag göra efter gymmet nu på morgonen då jag ändå ska kolla de sista julklapparna. Jag börjar kl 12 idag på jobbet så jag tänkte utnyttja den tiden innan till träningen (of course 🙂 ) och julklappsjakt, perfect, då kanske jag hinner klart med god marginal till den 24e 🙂
Nej men nu ska jag fortsätta gå min powerwalk, tredje dagen på raken på gymmet idag, så underbart skönt och efter promenaden så blir det lite tid i bastun, en awesome start på dagen 🙂
Hur börjar ni er dag idag? 🙂
2014-12-18 06.31.23