Onsdags Workout

God morgon! Idag känner jag mig inte så värst mycket piggare ka än jag säga er, är uppe i varv så mycket och tänker på så mycket att jag blir alldeles utmattad, tror det har lite med julstressen att göra, men bara 1 vecka kvar sen är det över haha 🙂 Jag envisas trots tröttheten att följa med älsklingen in till jobbet nu på morgonen så att jag kan få träna så jag står på gymmet just nu och promenerar på rullbandet, yeeah let’s burn some fat! Haha nej men det blir en skön och uppfriskande start på dagen så det gillar vi, brukar ni träna på morgonen? 🙂 Har ni inte gjort det så borde det testa, det är ett så bra sätt att starta dagen på ^^ Får se om jag sätter mig en stund inne i bastun eftetåt, är dock rädd att jag kanske somnar därinne då haha och det hade inte varit så bra haha ^^
Hoppas ni får en underbar start på dagen, kram på er!
2014-12-17 06.45.17

2 Comments

  1. Älskar morgonträning. Om jag tränar på morgonen så blir hela min dag bättre och mitt humör! Det är underbart, även fast det är jobbigt att gå upp och lämna sängen… 😉

    • Ja men visst är det härligt? 😀 Hela ens dag börjar ju bra och man får så mycket energi, löv it haha 🙂 Sen förstår jag vad du menar, jag är absolut ingen morgonmänniska men för träningen så känns det bra att gå upp lite tidigare för 🙂
      kram kram