Julkalender Lucka 17

Här kommer ytterligare ett träningspris att vinna i min julkalender, don’t we just love it? 😉 Det kanske blir en perfekt julklapp til er själva eller till någon i er närhet som älskar att träna, så passa på att vinna boken ”Träna Med D-Fles, Stjärnornas PT” för att ta del av bar tips och råd inom träning 🙂

För att delta, gör följande:
1. Berätta vilken som är er favorit bland alla träningsformer som finns därute, och berätta gära varför 🙂

Ni har fram till 23:59 att delta, let’s workout!!
lucka 17

18 Comments

 1. Jag är med 🙂
  Min favorit är bodycombat, man använder sig bara att sin egna kropp o det är riktigt intensivt men så roligt med alla slag o sparkar ( i luften) så tiden går så snabbt när man tränar detta 🙂

 2. Core, härligt att träna i grupp med glada människor och bra musik.

 3. Jag älskar Zumba! Tycker om att dansa, så detta är verkligen något som jag blir så glad av. Helt klart favoriten 😀 Håller tummarna! God Jul 🙂

 4. Min favorit träningsform är definitivt crossfit!
  Man får sån glädje och styrka ut av den så det känns som att man går på rosa moln efter varje träningspass 🙂

 5. Jag gillar yoga och att stretcha. Gillar både lugnande yoga och snabbare yoga. Annars så gillar jag att träna genom dans och fotboll 🙂

 6. Jogga/promenera! Det är så enkelt och kul. Väldigt uppfriskande också och man bränner fett jämnt i kroppen och man blir så pigg och glad av det. Helt klart min favorit!

 7. Jag älskar att simma, skön träning för hela kroppen och ett avkopplande bastubad när man är klar!

 8. Min favoritträningsform är powerwalks. Älskar att ge mig ut på en lång promenad efter stillasittande plugg och jobb för att lyssna på en podcast eller prata med en vän. Härlig känsla efteråt.

 9. TRX är bara bäst. Kan göras nästan överallt och kan bli hur jobbigt som helst.

 10. zumba. då jag har det till xbox’et så jag kan träna hemma framför tv´n.

 11. Hoppas kunna dela denna bok med tjejen som också är intresserad av träning! Jag föredrar skivstångspass medan tjejen gillar att gå ut och löpa samt corepass. Tror att denna bok kan komma med lite nya träningstips och kanske lite kosttips också? 🙂

  mvh, Frerdrik

 12. Såhär vintertid så är min favorit att åka längdskidor. Det rensar mina tankar och gör mig avslappnad samtidigt som det ger mig kondition och styrka.

 13. Träning är egentligen inte min starka sida om man säger så…. Men min sambo tränar desto mer. Men promenader i rask takt tycker jag mycket om! Härligt att vara ute och dessutom ta sig dit man vill, det gillar jag! 🙂

 14. Jag har alltid älskat att springa och framförallt för att det är utomhus och att helst springa i naturen, det är som att man får något extra förutom att träna varje gång. Att få köra intervallträning på en skogsväg med närheten till skog och mark ger en så mycket mer energi ❤️
  Skulle vara superkul att läsa boken och ta del av träningstips som skulle komplettera mig på ett bra sätt.hoppas innerligt ⭐️

One Ping

 1. Pingback: