Alltid Sista Minuten

Haha alltså jag är verkligen expert på två saker, 1: att jag alltid snoozar för länge så att jag bara får stressa som faan för att hinna fixa mig i tid och 2: att jag alltid kommer på saker i sista minuten, gaah kan jag inte få mina idéer lite mer i tid tack! Haha för det här är verkligen 1 vecka innan due date så jag känner mig stressad, men om allt går som jag vill och bara jag använder min tid effektivt så kommer det nog gå bra, hoppas 🙂
Har i alla fall avslutat mitt 10-18 pass på jobbet för en liten stund sedan, så skönt då jag har kännt mig så trött i benen efter min powerwalk imorse då jag gick i 1,5 timme, duktigt av mig, och körde sedan lite ”gynstol” för insida lår efter det, awesome! 😀 Tror jag kommer sova gott ikväll haha men innan det är läggdags så ska nästa 4 vinnarna i min kalender presenteras samt s ska det planeras och göras research för min sista minuten idé för nästa vecka, haha nu kör vi ^^
Vad har ni haft för er idag? 🙂 Känner ni er lika stressade som jag med att hinna få klart julklapparna? 🙂
2014-12-17 18.44.54