Julkalender Lucka 16

Shit nu är det ju inte så långt kvar till jul, och jag som inte ens har hunnit köpa alla julklappar än :O Men det finns fortfarande möjlighet för att kanske vinna några av era juklappar så här ska vi inte spilla någon mer tid utan här kommer lucka 16 🙂 I dagens lucka kan du vinna lite saker som är inom doft och lukt kategorin, ni kan vinna en Absolut Torr som är en antiperspirant för att motverka svett under armar, på händer och på fötter under 7 dagar, ni kan vinna en tub lotion i Christina Augileras doft Woman och även en liten ”travelsize” flaska med en doft från Bvlgari. Så nu kan ni dofta gott och hålla er svett borta, det kan vara bra nu när man tar på sig så mycket kläder 🙂

För att delta i dagens lucka, gör följande:
1: Skriv en kommentar om vilket som är ert absoluta favorit godis till jul 🙂

Ni har fram till 23:59 att delta, good luck!
lucka 16

44 Comments

 1. Hej!
  Är gärna med.

  Mitt favorit godis vid jul
  är knäck och ischoklad det
  måste man ju bara ha varje år.
  Skulle kännas konstigt om
  man skippade det helt. Helt
  klart ett måste vid jul för
  att det är så gott.

  Mvh Julianna

  [email protected]

 2. Mitt favorit godis är nytt för i år. Upptäckte det för npgra dagar sen.
  Man hackar en dumle och lägger i en fform, vi använder silikon muffins formar. Srn lägger man i grovhackade jordnötter. In i ugnen ca 175 grader till smält ihop. Låt svalna och häll på smält choklad. Mums!

 3. Mitt favoritjulgodis är tyvärr inget man bakar själv.
  Men så länge jag kan minnas så har vi alltid haft romerska bågar och dumle till jul. Mamma handlar kartongpack med dessa och vi äter tills det sprutar ur öronen på oss. En ju utan dessa godisar skulle vara som en jul utan Kalle anka och julgran.

 4. Hej
  Min absoluta favorit är hemlagad fudge efter farmors recept.
  Tyvärr han jag inte fråga henne om exakta receptet innan hon gick bort men m,ed kämpaglöd och vilja har jag efter 5 åt lyckades få fram fudge som smakar nästan likadant. Ljuvligt goda som bara smälter i munnen.
  Mvh Eva

 5. Oj så mycket trevligt att välja på där, för mig blir det nog något som kanske är speciellt för min familj, choklad fylld med hjortronlikör, den har vi bara vid jul

 6. Jag är gärna med och tävlar!
  Mitt favoritgodis är pappas fudge. Herregud vad den är god.
  Varje jul har vi en fudgetävling där alla pappas syskon inkl. pappa tävlar om vem som gör den godaste fudgen.
  Pappas vinner varje gång haha. Den är fantastisk god helt enkelt! 🙂

 7. Vilket härligt pris! Har alltid samma problem med att få med parfym på ett smidigt sätt när man ska resa då alla flaskor vanligtvis är stora och otympliga att släpa med för en vecka. Absolut torr är en produkt jag gärna skulle vilja testa, har bara hört gott om det och låter perfekt när man har gråa tröjor som verkligen drar åt sig. En härlig lotion går alltid åt i detta kalla väder när huden bara blir torrare och torrare 🙂

  Mitt favoritgodis nu under julen är Mozartkulor, gärna hemmagjorda! Är riktigt svag för mandelmassa så det är den perfekta kombinationen tillsammans med nougaten och den choklad som omgiver kulorna.

  Kram, Ingrid Gunilla

 8. Hej, mitt favoritgodis är Trillingnöten i Aladdinasken som de har tagit bort nu. Buhu!

 9. mitt bästa favoritgodis till julen är skumtomtar. så gott och ett MÅSTE ha!!!

 10. Juleskum! Fast det äter jag mest i december, på julafton blir det inte så mycket godis, konstigt nog.

 11. Mitt absoluta favoritgodis är klassikern – knäck! just love it<3
  sen är det ett nytt recept jag testat som jag bara älskar, det är rockyroad med smak av kola, mums!!

 12. Hej hej!

  Min favorit är brända mandlar,
  det är såååå underbart gott!
  Det är lite farligt när man går på stan
  när det är kallt ute och man känner doften
  av brända mandlar.
  Man faller för dem varje gång.
  De är så knapriga, söta och helt uuuuuunderbara 🙂

  Kram Frida

 13. Ingen jul utan knäck! <3
  Kan äta mig fördärvad på detta julgodis. Måste göra en ny laddning i helgen 😀

  MVH
  Sofie

 14. Jag är med. Mitt favoritgodis är hemmagjorda pepparkakspraliner som jag nyss funnit recept på. MUMS! Bjuder även på rim:

  En vacker och strålande kväll, fattas bara parfymen,
  passar brevid sambon med kostymen,
  det blir absolut ingen odör som någon stör,
  utan det godaste intryck jag plötsligt gör

 15. Brukar baka lite olika godisar vid jul, men Mozartkulor med lite flingsalt är alltid gott!

 16. Hemmmagjort: chokladbollar passar både som efterrätt, godis och kaka till kaffet. Det ska vara rullade i strössel.

  Köpt: skumtomtar (original). Kan inte få nog av dessa skäggiga gubbarna.

 17. Julskum (tomteskum) är något jag bara älskar! Och jag får de för mig själv eftersom sambon inte äter sådana! 😀

 18. Mitt favoritgodis nu till jul måste nog vara min systers hemmagjorda polkagrisknäck!
  Så otroligt goda, och så mysigt att äta då vi har som tradition att ta fram en rejäl hög av dem medan vi spelar bingo på uppesittarkvällen!

  Jag önskar dig en trevlig Jul!
  Med vänlig hälsning Moa 🙂

 19. Jag vill vara med!
  Mitt favoritgodis är egengjord fudge! Använder ett lätt modifierat recept på Skumtomtefudge fråm Monika Ahlberg men mina favoriter är chokladbanan (med bananskum istället för skumtomtar) och mint ( med marshmallows och mintchoklad). Så gott, smälter på tungan och lätt att göra!

 20. hej
  mitt favorit godis
  är fudge choklad men gillar mintkyssar också
  hoppas på tur
  delar på fejjan
  Titti

 21. Mitt favoritgodis är mozartkulor jättegott, brukar göra själv men köpta går oxå
  hoppas på tur
  mvh emma

 22. Jag gillar lussekatter och allt sånt fika med saffran i om det räknas som julgodis, annars alladinchoklad…. 🙂

 23. Jag är jättegärna med!!
  Mitt absoluta favoritjulgodis är knäck! Kan ära hur mycket som helst!
  Kram