Monday Morning

God morgon, är ni glada över att det är måndag idag? 🙂 Jadå det ska ni vara, måndagar är inte så hemska som alla försöker framställa dom som, måndagar är ändå en liten nystart 🙂 Det är starten på en helt ny vecka som ni kan fylla med precis det ni vill, ni kan se det som ett bra sätt att kanske påbörja det där projektet, eller det ni har lovat er själva att bli bättre på, måndagar är perfekt för det 🙂 Så sätt er ned och planera din vecka dag för dag så kan jag lova er att den här måndagen kommer bli så mycket roligare när ni ser vad ni har för roligt att göra under dessa 7 dagar 🙂
Den här måndagen är jag i alla fall ledig, har blivit lite långhelg för mig så det har varit riktigt skönt, men idag så ska jag ta tag i min vecka och skriva ner och planera mina dagar, allt blir så smidigt och roligare då 🙂 jag vet att det blir mycket jobb, julstök hemma med familjen och förhoppningsvis lite mys med vänner, allt sånt får jag planera så att jag får tid till allt 🙂 Idag tänker jag även skriva ner vilka de sista julklappar som jag ska köpa är, lika bra att få ner det på papper innan man ger sig ut på stan så man slipper virra runt haha då blir det bara kaos haha 🙂
Börjar även min morgon med lite varm choklad toppad med grädde samt en skål risgrynsgröt, mums ^^ Lite senare idag kommer ett peppande inlägg upp samt julklappstips för honom, missa inte det!
P1030670