Julklappstips För Honom

Trots att jag har 3 bröder, en pappa och en pojkvän så tycker jag fortfarande det är svårt att hitta på något bra att ge i julklapp/födelsedagspresent, jag tycker ju att jag borde känna till knepen vid det här laget men det är svårt. Det finns liksom inte samma sorts valmöjligheter som med oss tjejer, eller det kanske det finns då det bara är jag som är dålig på att se dom haha 🙂 Men det finns säkert fler av er därute som känner att det är svårt att veta vad ni ska köpa till pappa, er bror eller er kille, så här kommer lite tips från mig 🙂

1. Som med tjejer så anser jag att kläder är ett säkert kort, alla behöver ju och vill ju ha nya kläder så det är något som alltid fungerar. En enkel skjorta eller en snygg cardigan.
2. Precis som tjejens lilla svarta klänning så ska en kille ha ett par enkla svarta finskor, de behöver inte nödvänigtvis bara användas till finare festtillfällen utan fungerar även som en snygg kontrast till sina vardagskläder 🙂
3. Accessoarer som halsdukar och klockor fungerar alltid, ett tips är att satsa på ett klassiskt mönster på halsduken så att det andas lite lyx.
4. Ansiktsvård och parfym, bra saker att ge bort och uppskattas alltid.
5. Killar gillar ju även sin teknik, så om man har en bror, pojkvän eller pappa som gillar att ha det senaste inom tekniken osv så kan det vara kul om dom får något sådant. Ett nytt headset, grafikkort eller ett nytt tangentbord kan nog fungera, men håll öronen öppna över vad dom säger att dom saknar, det brukar alltid vara säkrast så man ger rätt 🙂
6. Eller varför inte satsa på något lite skämtsamt som ett sällskapspel man kan ha som underhållning tillsammans med polarna på ölkvällen? Skratta måste man ju också göra 🙂
julklappstips för honom