Julkalender Lucka 15

Nu när det är så mörkt ute så blir nog sinnet lite knasigt, det blir mörkt redan vid kl 15-16, man vaknar när det är mörkt och man man går hem från skolan/jobbet när det är mörkt, detta kan nog ge trötta ögon, mörka ringar ni vet 😉 Därför kan dagens lucka hjälpa dig få tillbaka den där levande blicken igen då ni kan vinna en Eyelash curler från Eleven samt något så smidigt som ”eye bags” du lägger under ögonen för att väcka huden till liv. Det kan behövas om man har haft lite problem med sömnen, har det stressigt eller bara känner att huden har blivit lite tröttare nu på vintern, ni förtjänar det bästa för era ögon 🙂

För att tävla, gör följande:
1: Berätta vilken produkt ni inte kan klara er utan, om ni bara fick välja en 🙂

Ni har fram till 23:59 att delta, så passa på att ge era ögon lite lyx 🙂
lucka 15

30 Comments

 1. Godmorgon fina Emilia!
  Att välja en produkt är svårt, men när det gäller smink är det mascara! Jag känner mig så tom utan det och älskar långa fina fransar som mascara ger, så en eye lash curler vore perfekt för mig då jag faktiskt inte har införskaffat mig en sån trots att jag länge tänkt göra det!

 2. Arganolja! Eftersom den funkar på både hår, kropp,,ansikte och läppar

 3. Mascara! Jag ser helt sjuk ut utan det! Har så ljusa ögonfransar att dom inte syns annars. Har faktiskt fått frågar flera gånger av olika personer som sett mig utan om jag är sjuk – inte så kul. 😛

 4. Jag klarar mig inte utan min ansiktskräm från body shop! Om jag skippar denna är min hy helt knottrig och torr, verkligen super kuren för en sliten och trött även torr hy!

 5. Jag överlever inte en sekund utan min Orifludo mascara med lampor så att man ser precis var man är med borsten. Den är helt magisk!

 6. Mascaran helt klart, har så ljusa fransar att de inte syns annars. Mvh Eva

 7. Skrubbkrämen!
  Utan den så skulle min hy inte må bra! Man blir så Fresh och fin så man behöver inget vanligt smink! De räcker att se Fräsh ut!

 8. Åh vilken bra tävling, min ögonfransböjare är minst 10 år gammal.. dags för en ny! Jag klarar mig inte utan lypsyl, speciellt nu på vintern, bär alltid runt på minst två ifall jag skulle tappa ett.

  Kram

 9. Perfekt vinst 🙂 Jag klarar mig inte utan läppbalsam. Smörjer mest hela tiden denna årstid

 10. En produkt som jag verkligen inte skulle kunna klara mig utan är nog mitt puder från Bare minerals.
  Den täcker bra och gör huden mindre glansig och passar perfekt till vintern när man är lite röd.

 11. Jag klarar mig verkligen inte utan min ögonbrynspenna…
  Har så pass ljusa bryn annars, så det ser ut som jag inte har några alls. Verkligen en vardagsräddare!

 12. Läppbalsam helt klart!
  Allt annat klarar jag mig utan, men de vill jag ha varje dag. Speciellt nu på vintern 🙂

 13. Oj vad svårt! Skulle nog välja min concealer, så jag iallafall kan dölja finnar och ringar under ögonen lite 😉

 14. Rasullera (även kallat tvållera) kan jag inte leva utan. Jag tvättar både hår och kropp med det, utblandat med vatten. Dessutom använder jag det mer koncentrerat till lermask eller i pulverform som torrschampo.

 15. Jag är jättegärna med!!
  En produkt jag inte klarar mig utan är mitt läppbalsam från Yves Rocher! Älskar det så mycket, läpparna känns mjuka som bara den <3
  Kram Helena

 16. Oj vilken intressant fråga! Jag hade nog aldrig klarat mig utan en rengöringsprodukt! Eftersom om man inte rengör huden så samlas det en massa smuts och då får man finnar, porer osv. Är huden silkeslen och ren behöver man inte foundation och olika krämer osv. Så jag tror absolut att en rengöringsprodukt är en av dom viktigaste produkterna. 🙂

 17. Min foundation!! Utan den i ansiktet och på ögonen känner jag mig naken!

 18. Highlighterpenna! Det behövs inget annat om jag i alla fall har denna! Den piffar upp mig och ger mig ett piggare utseende. Den är också lagom att ha i väskan och plocka upp under dagen när man behöver lite uppfriskning. Lätt och snyggt!