Ge Aldrig Upp

Alla har drömmar, man har visioner, man har saker man vill göra, man har platser man vill hamna på osv, men man tror och ”vet” att det bara är drömmar som aldrig kommer hända. Men det är så fel fel fel!! Tänk inte så, aldrig!! Vi lever i en värld där allt faktiskt är möjligt, vi har mer frihet i våra val, vi styrs inte av våra familjer på samma sätt som för flera flera år sedan när man var tvungen att antingen stanna hemma, fortsätta inom samma karriär som sina föräldrar eller var begränsade inom sina drömmar, men idag ser det helt annorlunda ut. Vi kan göra våra drömmar till verklighet bara vi vill!! Men det som krävs är tålamod, hårt jobb och det viktigaste av allt att inte ge upp hoppet oavsett hur hårt eller sämst det känns för stunden, för så länge du har kvar hoppet så kommer det gå. Jag kan vara ett bra exempel på det, många av de sakerna jag drömde om och önskade att jag hade i mitt liv för inte så jättelänge sen, kanske för bara 2 år sedan, har blivit till verklighet. För mig är det stort, för jag kände att allt var hopplöst, att mitt liv inte hade någon mening, men nu sitter jag här idag med allt jag drömde om för 2 år sedan, och det är tack vare att jag inte gav upp. För 2 år sedan så var mitt självförtroende och min självkänsla djupt ner på botten, jag var arbetslös, fattig, ensam, tjock och kände mig oälskad då jag inte hade någon pojkvän. Jag kände mig hopplös som att jag skulle leva mitt liv utan någon att älska och någon som älskar mig, samt även spendera mitt liv genom att sitta hemma utan någon mening och inga pengar att leva livet för. Men jag gav aldrig upp, jag sökte jobb efter jobb, fick så många NEJ till svar att jag hade kunnat vara miljonär idag (haha kanske inte riktigt men ni förstår 😛 ) och inga killar tittade ens åt mitt håll. Jag hade många anledningar att ge upp men jag gjorde inte det för jag visste att dagen när allt skulle förändras väntade runt hörnet, bara jag fortsätter lite till så kommer det. Och det gjorde det, jag såg min chans att förgylla min tillvaro med ett idealt jobb på Friskis&Svettis, det var visserligen bara 3 timmar i veckan men den känslan över att ha en plats att gå till, träffa människor och göra nytta var obeskrivlig. Ca 2 månader senare lyckades jag sedan få ett heltidsjobb i receptionen på Ericsson. Mitt självförtroende höjdes tack vare det, min självkänsla också, något som gjorde att jag träffade min kärlek, bitarna började falla på plats.
Så ni ser, när en sak väl börjar fungera och ni får något ni länge har sett som något omöjligt så faller alla bitar på plats. När ni inte ger upp utan fortsätter kämpa för något, så kommer det ge resultat i framtiden, kanske inte imorgon eller nästa vecka men det kommer. Bra saker kommer till dom som kämpar hårt för det, så därför får ni inte ge upp för ni vet faktiskt inte hur nära målet ni är. Om du slutar kämpa för något idag så får du aldrig se om resultatet skulle komma imorgon. Om något betyder så mycket för dig, om det är något du vill ha så otroligt mycket så finns det alltid en anledning att kämpa även när det känns tufft, det bevisar bara att du vill ha det så himla mycket och att hoppet alltid finns där!
dp4bbfeb99