Det Sista Ska Fixas

God morgon, god morgon, har ni sovit gott och länge idag? 🙂 Eller ni kanske var uppe tidigt för att se på luciatåget som visas på tv, tror det är på SVT1 det visas om jag inte minns fel? 🙂 Jag såg det dock inte, det var för skönt att ligga och sova, och helt ärligt så är lucia inte en så big deal för mig, det är mysigt med luciasång men jag kan se på reprisen senare haha 🙂 Om jag känner för det ^^ Men idag så blir det julklappsfix som jag måste få klart, jag har inte många dagar kvar innan jul som jag kan shoppa mina julklappar på och jag har ungefär hälften kvar att köpa, så jag måste planera. Mamma, mina två storebröder och min älskling är kvar så här ska det planeras. Vad vill dom ha för något? Hmm…. Har ni några tips? 🙂 Juste, vinnarna i lucka 9-12 ska presenteras senare idag samt lite julklappstips för honom, missa inte det! 😀
WIN_20141213_151316