The Master Of Snoozing

Yeah that’s me, jag är verkligen bäst på att snooza, det är inget jag är direkt stolt över då det bara gör det svårare att komma upp men det är ju sååå skööönt haha 😀 Snoozade från 7:45-8:40 idag…. HAHA, japp så länge drog jag mig för att sedan behöva stressa som ett as för att jag skulle gå hemifrån vid kl 9, jag gör det inte lätt för mig 😉
God morgon förresten, har ni sovit gott inatt? 🙂 Det är ju fredag idag och det är hur underbart som helst, jag ska jobba fram till kl 16 sen så måste jag springa några ärenden på bland annat Rusta för att köpa pysselmaterial inför julpysslet imorgon, innan jag ska möta upo Ava för en aw och middag i stan, urmysigt!
Vid ca 14 tiden idag så dyker det även upp lite julklappstips för henne här på bloggen, det vill ni inte missa 🙂
Ha en underbar dag alla fina, glöm inte att le och kom ihåg att dagen kan bli precis som ni vill att den ska bli, det gäller bara att bestämma sig, KRAM!!
2014-12-12 09.40.46