Julklappstips För Henne

Nu när det inte är så långt kvar till jul så tänkte jag passa på att tipsa om några smarta julklappar som jag tycker funkar för både honom och henne, för ibland så är det svårt att veta vad man ska köpa, trust me jag upplever det varje födelsedag och jul, man vill ju så gärna hitta rätt så att personen som får presenten blir glad 🙂 Jag tänkte börja med att tipsa om produkter för henne, det är enkla saker men ändå saker som alla tjejer behöver och vill ha 🙂 Här är mina tips, hoppas ni får några idéer på vad ni vill/kan ge er flickvän, syster, mamma eller varför inte till er själva? 🙂

1: Smink funkar alltid, men då är det även bra om man vet vilka färger personen passar i och gillar, för man kan aldrig ha för mycket smink ^^
2: Likaså med kläder och skor, det är alltid ett säkert kort och här kan man även chansa med att ge bort en liten annan stil än vad personen är van vid, eller varför inte ge något som mottagaren har suktat efter? 🙂 Annars är klassiska och enkla snitt en bra present, eller varför inte ge bort basplagg som man annars kanske tycker är tråkigt att köpa själv? 🙂
3: Accessoarer är en tjej bästa vän, de enkla smyckena kan göra en look komplett och ge mer liv till en outfit, om man är osäker på vad personen gillar så är det ett tips att köra på enkla smycken, stilrena i silver/guld, sånt som inte sticker ut för mycket men som ändå ger en lite lyxigare känsla.
4: Behandlingar som massage, ansiktsbehandling, fixa naglarna, fixa håret osv är något som tjejer älskar att skämma bort sig med men som man säkert gör alldeles för sällan, därför skulle en sådan present uppskattas väldigt mycket. Det är viktigt att lyxa till det för en, så denna klapp blir en hit under granen 🙂
5: Parfym känns kanske lite tråkigt att ge bort, men om man vet att personen har en favoritparfym som snart är slut så är det fint att ge en ny flaska så att hon kan fortsätta dofta gott.
6: I en tid som denna när man tar foton på precis allt så anser jag att en kamera är en bra present, det är ju så kul att se tillbaka på sina minnen om några år 🙂
7: Sist men inte minst tycker jag att upplevelser av alla sorter kvalar in som en bra julklapp att ge, alla gillar ju att hitta på och testa nya saker, men ibland kan det vara svårt att ta det där klivet för att göra det, man kanske är lite feg och tycker det är lite utanför sin budget. Gör då denna personen glad genom att ge henne en upplevelse som hon kommer minnas för resten av sitt liv, och ge henne även den där kameran så att hon även kan bevara dessa minnen på foto, det är väl härligt 🙂
julklappstips för henne