Julkalender Lucka 12

Nu är vi halvvägs till julafton, känner ni av pirret än eller den härliga julfeelingen? 🙂 För min del så känns det inte riktigt som jul än men vi har fortfarande 12 dagar kvar och 12 luckor kvar att gå igenom så det är gott om tid till att komma in i den rätta julstämningen 🙂 I min 12e lucka så kanske jag kan bidra med rätt feeling, idag kan ni vinna lite gott och blandat: En intimtvätt från Dr Greve för att hålla rätt ph-balans i underlivet (något som är väldigt viktigt), ett lipbalm från Carmex för vintertorra läppar, ett tunt armband från StyleBy samt en liten tub handkräm för torra händer från Loccitane.

För att tävla, gör följande:
1. Skriv en glad kommentar om vad det är som ni längtar efter mest med julen 🙂

Ni har fram till 23:59 ikväll att delta, lycka till och kram på er!
lucka 12

35 Comments

 1. Hej!
  Är gärna med

  Att få umgås med familjen,
  känna gemenskapen och äta
  den goda maten. Julklappar
  är inte så viktigt i vår
  familj, bara man trivs
  och lyssnar på julmusik
  kanske spelar spel så
  är allt toppen.

  Mvh Julianna
  [email protected]

 2. Jag längtar efter den speciella stämningen som är på julafton. Lugnet, gemenskapen, glädjen, maten. Hela kitet alltså

 3. Jag är hemskt gärna med!

  Det jag längtar mest efter är att fira själva julafton med mina syskonbarn.
  Jag blir helt enkelt så glad och mår bra av dem!
  Det bästa ska självklart bli att se deras glädje när jultomten kommer 🙂

 4. Jag längtar mest efter att ha hela släkten samlad och träffa alla mina kusiner som vanligtivs bor utspridda över hela Sverige. Det ska bli superkul!

 5. Detta är min sons första jul å jag längtar sååå efter att få ta fina bilder på honom vid granen med alla paket 🙂 så man kan ha fina bilder till fotoalbumet. I ett fotoalbum står tiden alltid stilla.

 6. Jag längtar efter att åka hem till mamma och pappa och bli ompysslad och mysa utan att tänka på jobb och hets!

 7. Hejsan !

  Det jag längtar mest över är nog att hela familjen samlas och umgås. Kusiner och andra som man inte träffar så ofta.
  Gemenskapen och glädjen som infinner sig är mysig. Man umgås under en längre tid vilket man annars inte gör och det ser jag fram emot.
  Den goda maten. Mums ! Se glädjen i barnens ögon när jultomten kommer.

  Lite barnslig kanske man vill gärna att någon klär ut sig till tomte och tomtar för oss. Tycker det ät roligt 🙂

  God Jul / Carola Erdestål

 8. Detta året är julen extra speciell jag ska fira jul med min nya kärleks familj.
  Jag och min tonårsdotter har tidigare oftast rest bort över jul eftersom vi är en väldigt liten familj bestående av oss två så det ska bli kul att fira jul med fler väldigt trevliga potentiella svärföräldrar :))

  Kram Frida Elmgren

 9. Jag längtar efter mys med familjen. Massvis med pussar av kanske både kladdiga och lena läppar.

 10. Jag längtar mest till att få jullov så att jag och min pojkvän kan resa hem från gymnasiet till min familj och ha en mysig jul med skridskor, skidor, norrsken, renkött och julklappar 🙂

 11. Jag längtar mest efter att få komma hem till min syster på julafton och få umgås med släkt och äta god mat!

 12. Jag längtar efter att få umgås hela familjen!
  Vi blir 21 personer på jul så de ska bli sååå kul

 13. Jag längtar efter att få träffa mina underbara föräldrar som bor långt ifrån varandra sedan många år. Vi har alltid så roligt när vi träffas och jag monns alla våra jular med stor glädje <3

 14. Jag längtar efter att få träffa mina underbara föräldrar som bor långt ifrån mig edan många år. Vi har alltid så roligt när vi träffas och jag minns alla våra jular med stor glädje <3

 15. Det jag längtar mest med julen är när det tänds stjärnor och adventsljusstakar
  i fönstren och ljusslingor som lyser upp mörka trädgårdar.
  Doften av kanel, apelsin och hyacinter.
  Att sitta i skenet av brasan och levande ljus och dricka glögg och äta lussebullar.
  Med gammal härlig julmusik på låg volym i bakgrunden. 🙂

 16. Hej är gärna med! Längtar efter Att fira jul med hela min tjocka släkt! Ska bli så mysigt att se alka samlade

 17. Det jag längtar mest efter är att få vara ledig!!!! sen trevligt sällskap och god mat, och förhoppningsvis en överlycklig son 🙂

 18. I sanningens namn längtar jag mest efter att vara ledig med familjen!
  Jag jobbar som florist och nu innan jul är det sååå stressigt med mycket som ska göras!
  Så när julafton väl är kommen är jag så trött.
  Sen är vi lediga i fem dagar tillsammans, och DET längtar jag efter!

 19. Jag längtar efter att få vara hela släkten samlad. Att få se alla barn så glada över alla fina julklappar. Men mest av allt längtar jag efter att få träffa min älskade storebror, ska bli så kul att äntligen få visa honom min 1-åriga son.

 20. Jag längtar mest efter att få umgås med nära och kära! Extra trevligt blir det ju också att man kan äta så mycket lussebullar, pepparkakor och dricka så mycket julmust man vill(utan att få dåligt samvete)!:)
  Min mail: [email protected]

 21. Längtar allra mest efter ledighet och att få varva ner och sova länge på morgonen. Umgås med familjen, känna gemenskap, skratt och glädje och njuta av god och härlig mat.

  Kram Sanna

 22. Julefrid och familjetid. Lite egentid -ja helt enkelt trivsel på heltid 🙂

 23. Hej Jag längtar efter att få träffa min pappa och mina systrar med familjer som jag inte träffat sedan i juni.
  Mvh Eva

 24. Det jag mest av allt längtar efter är julgröten! Man vaknar tidigt när det fortfarande är mörkt, julstämning är som högst och man får njuta av det bästa som finns! Plus om man är den lyckliga som hittar mandeln i gröten blir man ännu mer peppad för fortsättningen av dagen!
  *Håller tummarna*

 25. Jag längtar efter att få fira jul eftersom jag förra året var i Australien och fick 0 julkänsla… Inte för jag klagar på det men hela julen med kalle, släkt och god mat ska bli så himla mysigt!

 26. Vilken fin tävling igen 🙂
  Jag gillar julen, för då får jag träffa min släkt igen
  och vi får mysa tillsammans med god mat och trevligt umgänge 🙂
  Kram Elisabeth

 27. Jag är med! Vanligtvis hatar jag allt som har med jul att göra, men i år är det något speciellt. Jag ska få fira den första julen med min älskade brlrsdotter som är 6 år. Jag längtar till att få se hennes leende när hon öppnar sina julklappar!

 28. Jag längtar efter julafton eftersom de är min födelsedag. Men de jag ser fram emot mest är när jag får se alla mina nära och kära öppna sina paket! Så roligt 🙂

  kram