Ont I Tandköttet

God morgon 🙂 Har ni blåst bort i denna stormvind vi får uppleva idag, vi är fååångad av en stormvind… get it? 😉 Haha dåligt skämt nu när man är lite nyvaken men blåsten blåser så kraftigt rakt upp i ansiktet på mig att jag börjar gråta haha, nooo the makeup 🙁 Som att inte det var nog med att mitt tandkött vid visdomstanden till vänster i munnen återigen är svullet och gör lite ont, blä alltså haha. Jag har sånt problem med min visdomstand, eller tandköttet vid den i alla fall. Först trodde vi att det var tanden som var påväg att växa upp och trycker mot tandraden men den är nästan helt synlig och den växer rakt upp vilket är bra, men det är fortfarande en liten ”ficka” med tandkött över den som det verkar samlas bakterier under, och så blir det såhär 🙁 Jag tycker jag ser lite svullen ut och jag har även svårt att öppna munnen helt och hållet, vad kul det kommer bli att försöka äta lunch idag haha 😛 Jag får köpa bakteriedödande munskölj och borsta som en tok på tandköttet så att det dämpas, det har det gjort förut när jag gjort sådär.
Men men, nu är jag påväg till jobbet, jobbar 12-20 idag sen så ska jag direkt hem och fixa ihop lite julklappstips till er, förbereda för nästa lucka, spännande, samt tävla i mina julkalendrar, kul ^^
Ha en underbar dag fina läsare, det är ni värda hela tiden och glöm inte att delta i dagens lucka så att ni kan bekämpa era pormaskar! 😀
2014-12-11 11.42.55
2014-12-11 11.43.37