Min Kvällsrutin

Ja en sak är säkert i alla fall, den här dagen har inte gjort tandköttet bättre, men inte så värst mycket värre heller för den delen utan att det börjar göra lite ont i örat nu också, så det är väl positivt. Det dunkar fortfarande lite lätt så jag försöker gå runt och andas in kall luft på området (yeah jag vet, lite roligt 😛 ), sen har jag upptäckt att smärtan försvinner för en kort stund när jag lutar huvudet mot handen, så jag hittar mina knep 🙂 Men innan jag lägger mig så ska jag borsta som en tok på området, använda munskölj och hoppas att jag vaknar med ett normalt tandkött imorgon ^^
Annars så har dagen gått lite sisådär, det har varit väldigt segt på jobbet så energin har verkligen gått ur mig, men när jag kom hem nu för ca 1 timme sedan så har jag hunnit med att sätta igång en tvättmaskin (det börjar ta slut på underkläder här hemma haha), fixat en lunchlåda, ätit middag, duschat och ska om en liten stund bädda ner mig i sängen med en Ben & Jerry och jobba med det sista på datorn. kalendern och några inlägg ska förberedas, alltid bra att vara prepared 🙂 Men innan dess så ska jag ta tag i min nattrutin, eller kvällsrutin kanske man ska säga. Ansiktet ska smörjas in och kroppen lika så, viktigt att ta hand om huden nu när det är så kallt ute, återfukta en massa så kommer huden känna sig glad ^^
Hur har er dag varit mina fina läsare? Har den varit bra eller dålig? Imorgon är en ny dag, så försök borsta av er det dåliga som hände idag och säg till er själva att det är in the past nu och blicka framåt. En ny dag innebär alltid nya möjligheter och det är alltid du som bestämmer hur du väljer att bemöta dagen, do not forget it!
20141211_221921
20141211_221932
20141211_221938