Min Önskelista

Bättre sent än aldrig skulle jag vilja påstå att det är att nämna sin önskelista för allmänheten och framförallt för familjen som ska köpa lite julklappar, så att dom slipper gå runt helt ovetandes vad dom ska köpa till mig. Så kan vi ju inte ha det 🙂 Egentligen så önskar jag mig inte så mycket, men jag har ändå lyckats få ner lite saker på min önskelista (det är typ bara träningsgrejer haha 😛 ) så att familjen har lite att gå efter, så här kommer den 🙂
1. Träningsbh från GinaTricot i storlek M (det behöver inte nödvändigtvis vara det mönstret men den BH-modellen vill jag ha)
2. Träningsbyxor från Gina Tricot i typ storlek L eller XL då dom är rätt små i storlekarna
3. Viktmanchetter jag kan sätta runt min fotled för att öka motståndet när jag promenerar, vikt 1 kg på varje, finns att hitta på Rusta.
4. Träningströja från Nike i storlek S
5. En selfiestick 😀 hahaha Japp jag vill ha en sådan 😉
6. Smycken, främst stora halsband som på bilden men även ringar och armband. Ringar i storlek 17, smyckena på bilden finns på Uropenn.
7. Kläder, kläder, kläder. Jag har inga specifika jag vill ha men snygga och lite finare vardagskläder, toppar och om ni hittar = De perfekta svarta jeansen haha 🙂
8. Upplevelser, jag vill uppleva saker och göra saker, spelar ingen roll vad bara det blir roligt 🙂
9. Hårvax från TIGI, Bed Head Wax Stick, jag vill testa om vax kan hjälpa mitt hår sitta på plats och behålla sin form under dagen.
10. Kroppsolja från Rituals, vill få fin hy med lyster så denna kanske hjälper 🙂

min önskelista