These Shoes Are ”Made” For Walking

Ajaj vad mina fötter gör ont, dom känns svullna och ihoptryckta, inte en skön känsla att ha när man spenderar hela dagen med att gå och stå upp på jobbet. Jag vet att det är mina skor som är boven, att klacken har blivit sned då den har ”slipats” ned när man använder dom. Om det är behagligt för fötterna? Svar: Nej, det är inte skönt alls, jag går ju liksom snett på foten haha 😛 Var tvungen att byta till mina träningsskor efter bara 2 timmar på jobbet då det inte var skönt alls, har fortfarande lite ont men det är betydligt bättre än med mina vanliga skor. Tycker även dom ser ut att komma från en skräckfilm, läskigt ju, jag menar kolla på dom, ser typ ut som ruttna hästhovaran haha ryser ju bara av att titta på dom 🙁 Ett tecken på att jag behöver köpa nya skor? Ja så är nog fallet, lika bra att önska sig i julklapp då hihi en önskelista kommer upp på bloggen imorgon ^^
2014-12-09 14.17.38