En Annan Typ Av Byxor

God morgon, god morgon, ready set and go känns det för mig just nu då jag ska beta av mitt vanliga morgonpass på gymmet, allt i sin vanliga ordning 🙂 Jag känner att jag är lite på latsidan när det kommer till träningen för gillfället, det är inte för att jag inte vill men det har bara blivit så, får bli bättre på det haha 🙂
Nej men idag tänkte jag köra min kondition och kanske lite armar innan det är dags för jobb fram till kl 18 ikväll. Ska träffa Ava för en liten afterwork efteråt så det ser jag framemot, det var så länge sen hon och jag sågs, i alla fall sågs bara vi två så det kommer bli trevligt 🙂
Btw så rockar jag en ny stil på gymmet idag, med pösiga gymbyxor, så olikt mig alltså! Haha fick låna byxorna av min fina älskling då mina egna är hemma hos mig så det känns lite konstigt att träna i pösiga byxor då jag är van med mina tighta haha, men vad tycks? 🙂
20141209_062847
20141209_062939
20141209_063016

2 Comments

  1. Skulle vart ovant för mig med då jag också använder tighta tights! Men va spelar de egentligen för roll, man är ju där för att träna 😀 Snyggt iaf!

    • Hej
      Ja men det blir liksom en helt annan känsla och look, men det är som det säger, man är ju där för att träna så då spelar det ju ingen roll om man har tighta tights eller lite pösigare byxor 😛 kram kram