My Camera Works Again

God morgon gott folk, måndag igen och det är väl härligt 🙂 Måndagar är inte så hemska om man väljer att se det ur en positiv synvinkel, se dagen som en nystart, det är första dagen på veckan så det innebär nya möjligheter för livet, ta tag i det där projektet du har skjutit på, boka in en fika med din vän som du inte har träffat på ett tag eller se till att fokusera på dig själv med en ny hemma-spa behandling varje dag. Måndagar är inte så hemska för du har en hel vecka att planera in allt möhligt roligt att göra, och det är väl en anledning att se framemot sin måndag? 🙂
Vad jag vet nu så kommer min vecka vara fylld med jobb, julklappsshopping och lite julpyssel men det kommer säkert fyllas på med mer, och det roliga med det är att jag äntligen kan dokumentera det jag gör med en riktig kamera 😀 Min laddare till kameran har varit ute på vift de senaste veckorna men i helgen så hittade jag den gömd i en låda i mitt rum (varför kollade jag inte där när jag letade efter den från första början haha 😛 ) så nu är batteriet fulladdat, yeeees!! 😀
Nu kan jag börja fota som en galning, jag måste dock gå någon form av fotokurs med just min specifika kamera så att jag lär mig alla funktioner, just nu tar jag bara kortet utan att tänka på vilken funktion som passar bäst för porträtt eller landskap osv, måste lära mig så att bilderna blir top notch!! 😀
20141208_110636
20141208_110708