Julmys

Hej på er alla fina, förlåt att jag inte har uppdaterat för er under dagen men jag har haft en sån mysig dag på stan med min älskling med julmarknad, julshopping och en liten snabbis tur inne på Nobel museet, hur mysigt som helst ^^ Vi började dagen med att lata oss lite extra, ni vet hur det är på söndagar, det är slappar dagen nummer 1, man vill spendera dagen i sängen och bara mysa till det lite, lata sig lite extra helt enkelt så vi drog oss lite i sängen innan vi kände att det var dags att gå upp, vi ville ju inte missa stan 🙂 Åt lite frukost på donken innan vi tog bussen in till stan för att gå på Gamla Stans julmarknad. Så mysigt det var, känna lukten av brända mandlar, dricka lite varm choklad med grädde, se alla glada människor och bara känna julen, hur underbart som helst ^^ Vi smet in en stund på nobel museet för att se om vi kunde hitta lite information om älsklingens släkting som vann nobelpriset i fysik någon gång under 40-talet (sjukt stort ju 😀 ) men vi hittade inte så mycket än lite info som stod på hemsidan, lite tråkigt. Men men, efter att ha njutit av julmarknaden så var det dags för lite julklappsshopping, sånt jag inte kan berätta om här för jag vill ju inte att någon i familjen ska veta vad jag har köpt 😉 Fick med mig lite saker så jag är nästan klar med julklapparna, skönt att ha det ur vägen så att man kan njuta fram till jul istället, eller vad säger ni? 🙂
Jag hoppas ni har haft en helt underbar söndag där ni har gjort precis det ni vill, söndagar är till för just det, att inte ha några krav eller måsten över att göra saker utan på söndagar så ska man bara vara och njuta av att inte ha några måsten, visst är det skönt? 🙂
2014-12-07 19.52.51
2014-12-07 19.53.05
2014-12-07 19.53.21
2014-12-07 19.53.32
2014-12-07 19.53.47