Working Today

Hej på er ^^ Skönt med helg eller vad säger ni? 🙂 Jag var visserligen ledig igår och ska jobba 13-18 idag så jag har inte helg på samma sätt som er men det gör inte så mycket, det är ändå bara ett kort pass på 5 timmar, det går fort ^^
Men vad har ni för planer idag? Ska ni handla julklappar eller gå på julmarknad idag, eller varför inte både och? Det är fortfarande endel dagar kvar till jul men vänta inte för länge med julshoppingen för tiden går fort när man har mycket annat runt omkring som också ska hinnas fixas, som julbak osv. Jag planerar att både gå på julmarknad och fixa det första med julklappsshoppingen imorgon när jag och älsklingen ska in till stan för att få lite julstämning, det kommer bli mysigt! ^^ Frågan är bara vad man ska köpa för något, behöver få allas önskelistor så att jag har något hum över vad alla vill ha ^^
Glöm därför inte att delta i dagens lucka i min kalender där ni kan vinna en fin julklapp med lite brun-utan-sol, en applikations handske samt lite aftersun kräm, antingen till er själva eller till någon ni tycker om 🙂
20141206_142235