Vinnare I Lucka 1-4

Äntligen så är det dags att meddela vilka de 4a första vinnarna i min julkalender är, jag är så spänd och exalterad över att få meddela resultatet att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha 🙂 Jag är så glad över engagemanget för varje lucka och de kommande luckorna kommer vara lika bra om inte lite bättre ^^ Men här kommer de lyckliga vinnarna i lucka 1-4, och hade du inte tur att vinna i de första luckorna så är det bara att fortsätta tävla, det är fortfarande många luckor och priser kvar som väntar på att få skickas ut 🙂

Grattis säger jag till:
Lucka 1: Cecilia Grip
Lucka 2: Elisabeth Nilsson
Lucka 3: Kylie Larsson
Lucka 4: Maria Karlsson

Jag har kontaktat er via mail så det är bara att skicka er adress så postar jag era julklappar så snart jag kan, kram på er och grattis! 😀
vinnare lucka 1 till 4

One Comment