Familjens Kalender

Goood morgon alla fina läsare, jag hoppas ni känner er riktigt glada idag för det är ni värda, alltid! Låt inget trycka ner er, och om det är så att någon försöker så håll huvudet högt och ta inte åt er, dem försöker bara trycka ner dig för att du har något som dem inte har, låt dem därför inte vinna av att se er må dåligt!! Tänk en stund på hur du har det, vad du har; om du har en fin familj, du är frisk, du har en vän, du har en plats att gå till varje dag, du har ett he,. Finns det då en anledning att må dåligt? Om man verkligen tänker efter? Du har redan allt du behöver, glöm inte det när du känner att något tynger ner dig <3
Ett bra sätt att starta dagen på, med lite pepptalk, det behöver man ibland, eller snarare ofta för att ständigt påminna sig själv om hur bra man är eller och hur bra man har det 🙂 Ni kanske kan påminna er själva om just det efter ni har läst det här inlägget? 🙂 Jag är som sagt ledig idag, så jag tänkte få mycket gjort, as allways haha De 4a första vinnarna i lucka 1-4 ska dras och meddelas här på bloggen (spännande 😀 ), jag ska städa rummet som helt ärligt ser ut som ett bombnedslag (jag förstår inte hur jag lyckas stöka ner så mycket haha), jag ska fortsätta planeringen av bloggen, tävla i mina julkaldendrar jag själv deltar i och sist men inte minst gå igenom min mail som jag inte har gått igenom så ordentligt sen i söndags (alltså mycket ska skannas). Let’s Do This!!
Btw, så här ser min/vår (familjens) kalender ut hemma, mamma har sytt den helt själv och den har vi haft sen vi var små, fast på den tiden så hängde det små paket med leksaker eller godis, saker som gjorde väntan till julafton lite lättare. Men efter att man fyllde 15 år så fick man inte längre några paket (buuhuu haha) men då vi inte ville sluta med vår tradition så kör vi nu med ett lite mer vuxet alternativ där även mamma och pappa får vara med, vinna lite cash slår väl aldrig fel 😉 Vi är 6 stycken i familjen så man får ta en lott var 6e dag, visst hoppas vi på en stor vins i jul!
20141205_104212
20141205_104225