Höstmys

Phuu äntligen så börjar den här dagen lida mot sitt slut, den har varit rätt så intensiv med faktikst rätt så många kunder på jobbet idag så det är riktigt kul 🙂 Nu kanske julshoppingen har kommit igång ordentligt, vi har dessutom tagit fram lite julklappstips till er som ni hittar inne i butiken, bra julklappar för både honom och henne, bra va? 🙂 Så glöm inte att kika in på Esprit i dagarna, eller varför inte till helgen? Har även passat på att planera bloggen en massa, har skrivit ner en lista med vad jag vill med bloggen, innehållet och utseendet så att jag kan diskutera det med Lotta sen under vårt julpyssel som vi bokade in till nästa helg, det kommer bli så bra! 😀
Är även så glad över engagemanget i min julkalender, det är så kul att ni är så många som deltar och imorgon så kommer de 4a första vinnarna att dras, så spännande, jag är nog lika spända som ni är då det bli min första dragning, iihiiii det pirrar lite i magen av att tänka på det ^^ Har firat det med att mysa till det lite extra ikväll med min älskling, en bit kladdkaka med vispk´grädde och varm choklad med marshmallows och grädde, MMHMMMM!!! Ett perfekt höstmys eller vad säger ni? 😀
Men nu är det dags att gosa ner sig i sängen för att gosa med min älskling, är ledig imorgon så då är planerna att städa rummet som är ett bombnedslag, fixa med bloggen och kanske ta mig ut på stan med mamma i ett första försök att handla julklappar, kul 🙂
Vad är era planer för imorgon+? 🙂
2014-12-04 22.40.29