4e December

God morgon ^^ Tänk att det redan är 4e december, på ett sätt så tycker jag tiden går väldigt långsamt då det känns som den 10e idag men på samma gång så är det skönt att tiden går långsamt. Det är ju bara jul en gång om året så då är det kul att dra ut på det 🙂 Det är även kul att jag har fått en sån positiv respons på min julkalender, det har bara gått 4 dagar men ni är redan många som tävlar, det gör mig så glad!! 😀 De 4a första vinnarna tänkte jag dra imorgon och meddela här på bloggen, är ni spända om ni har vunnit eller ej? 🙂
Är i alla fall på väg till jobbet nu, hoppas att allt står rätt till nu då det blev lite kaos i gallerian igår, det blev nämligen ett strömavbrott så halva solna centrum blev utslaget, bland annat Esprit då haha Så den första timmen så bad vi alla kunderna lämna butiken och stod sedan vid ingången för att se till så att ingen gick in, kul liksom 🙂 Sen efter 1 timme så satte brandalarmet igång så vi stängde butiken och tog oss sedan ut till samlingsplatsen och stod där i ytterligare 40 min. Jag hade ändå turen att mitt pass slutade vid 18 så jag kunde ju gå hem då, men tyckte synd om mina kollegor som skulle jobba till kl 20 för dom får ju inte lämna butiken om inte centrumet väljer att stänga tidigare om problemet inte går att fixa 🙁 Jag hoppas i alla fall att det löste sig ^^
Men det verkar funka nu, butikerna lyser och allt verkar funka så ni är så välkomna till Solna Centrum och till Esprit för att handla julklappar ^^
2014-12-04 09.55.57