Julstämning På Jobbet

Jul.. jul.. strååålande jul! Så underbart mysigt det är att lyssna på julmusik, det gör verkligen så att man kommer in i rätt stämning för högtiden 🙂 Det som hade varit pricken över i:et i denna situation är om det började snöa, det om något ger den rätta julkänslan, utan snön känns det tråkigt nog som oktober ute med en massa fina lampor och pynt som skimrar haha, men det är då man får ta till andra knep för att komma i stämning, som julmusiken 🙂 Jag står liksom och nynnar och ibland sjunger jag med lite tyst för mig själv när en riktig klassiker sätter igång haha mysig ^^
Det här får mig verkligen att drömma och planera en massa inför julen, jag har redan bestämt mig för vilka julmarknader jag ska gå på, gamla stan och skansen är två av dom, vilka julaktiviteter jag vill göra som att pyssla samt åka skridskor i Kungsträdgården, hur jag vill mysa till det hemma med julfika, tända ljus, varm choklad osv samt vilka dagar jag ska julklappsshoppa, jag ska göra en massa juligt i år 🙂
Frågan är bara hur jag ska lyckas hinna med allt jag vill göra med hur mitt julschema ser ut? Hmm äsch det ordnar aig, jag får bara planera väldigt mycket så jag tar vara på alla lediga stunder ^^