En Helt Okej Start

God morgon, hur mår ni idag? ^^ Pirrar det inför jul och alla kalendrar? Det gör det för mig haha ^^ Jag mår i alla fall bra, känner mig trött och seg idag men jag sitter ändå vid SATS i deras entre och äter lite frukost, en BLT Sandwich, för att fylla på magen innan jag ska börja röra mig till jobbet, har precis tränat förstår ni 🙂 Passet gick inte så bra som jag hoppats men det gick fortfarande bra, jag promenerade som vanligt i 1 timme men inte i ett så högt tempo jag brukar, körde lite ”gynstols”övningar för insida samt utsida lår innan jag helt enkelt kände för att lägga mig på en matta för att slappna av och för att stretcha lite. Ett lugnt pass men jag tränade ändå och det är som sagt ATT jag tränade som betyder något, och inte bara HUR jag tränar, all rörelse är betydelsefull för sin förändring och bara att du håller igång rutinen är positivt, glöm det inte!
20141202_084201
2014-12-02 08.58.27