Intressant Morgon

Så skönt det var att träna imorse, jag har verkligen saknat det under detta 2 veckor långa uppehåll, så det var verkligen på tiden att jag släpade mig dit för ett av mina härliga morgonpass 🙂 Då jag började kl 9 imorse så hann jag bara med att gå min powerwalk innan jag hoppade in i dushen men oj vilken powerwalk det blev, rusade på i en väldans fart att jag till och med trodde att jag skulle snubbla lite då och då, haha 🙂 Då har man kört på bra! Duschade, sminkade mig och tog mig sedan till jobbet för att släppa in städarna, passade på att prova en tröja och ett par byxor när jag ändå inte hade något annat för mig, tröjan satt bra men byxorna är jag fortfarande tveksam över. Måste först testa de nya svarta byxorna jag köpte från nelly för någon vecka sedan, känna efter vilken som känns bäst liksom haha. Men annars så hände en rolig men ändå lite läskig grej vid ca halv 10 när jag satt och åt lite frukost, tror ni inte att brandalarmet i centrumet sätter igång så att jag och städarna (tur att vi inte hade öppnat butiken än) var tvungna att släpa oss ut i kylan haha fick lote smått panik då det var första gången jag upplevde ett larm i centrumeg men som tur var så brann det inte, utan det bara var en övning. Det var i alla fall bra för nu är jag riktigt redo om det börjar brinna på riktigt!! 😀
Såg att det är några stycken som har deltagit i min första lucka på kalendern, så kul! Och för er som inte har tävlat än så kan ni göra det HÄR fram till kl 23:59 ikväll 🙂
2014-12-01 13.54.40