God Morgon December

God morgon allihopa och godmorgon december, hur har vi det denna måndagsmorgon? 😀 Jag har det hur bra som helst och inviger december på bästa möjliga sätt, nämligen med TRÄNING!! 😀 Tror det var 2 veckor sist jag tränade så nu jäklar så kör vi igen, en powerwalk på 1 timme ska betas av och trots att jag knappt fått sova inatt så känner jag mig väldigt pigg och redo för det här, träningen och december ^^ Tror jag var så spänd och nervös över min kalender som började idag, vid kl 00:00 så öppnades första luckan, har ni varit med och tävlat än? Ni kan ju inte missa att tävla om kalenderns första pris, det lilla makeup-kittet som gör er till festens höjdpunkt. Annars har ni fram till 23:59 ikväll på er att delta, men vänta inte till sista minuten utan delta NU!! 😀
20141201_061936