Nedräkningen Kan Snart Börja

Jani, nu är det snart dags att öppna den första luckan i min julkalender, nedräkningen till julafton kan snart börja 🙂 IIiihiiiiii!! Jag har gjort klart allting inför kalendern, allt är fotograferat, allt har blivit illustrerat fint och juligt, det är fina luck”kort” och jag tror att det här kommer bli riktigt bra, eller nej jag vet att det kommer bli riktigt bra, jag vet det!
Så glöm inte att kika in på bloggen imorgon med start kl 00:00, det här vill ni inte missa ^^
julkalender 2014

2 Comments

  1. Hej! Så fin kalender du satt ihop! Har sett att man hittills behövt dela alla på facebook för att vara med och undrar om det kommer vara så i alla luckor?

    • Hej
      Jag vet inte riktigt hur det kommer bli i luckorna framöver men det kanske bli lite olika sätt att tävla på, vi får se helt enkelt 🙂 Kram kram