Mitt Egna Lilla Skrap

Phuu, nu när 1a december börjar imorgon så ska jag bli bättre på att blogga, det lovar jag, men jag har fixat så mycket med kalendern de senaste dagarna att jag helt enkelt inte har hunnit med att tänka på något annat, så det kan bli ibland 🙂 Men från och med imorgon så börjar vi igen, då blir det dags för träning, kalendern att sätta igång, jag själv ska delta i en massa kalendrar, det blir julstök, besök på julmarknader och alltmänt mycket mys i bloggen framöver, det lovar jag er. Något jag även ska börja med imorgon är att få öppna första luckan i min Trisskalender som älsklingen var så fin och köpte åt mig, han köpte en varsin så att vi har dubbelchans att slå på stort, storvinst nästa eller vad säger ni? Vi får hålla tummarna haha ^^
Men ska det inte bli härligt? Snart så börjar allt pirr igen, att undra vad som döljer sig bakom varje lucka, om man har en chans att vinna, pirret över att julaftonen inte är långt borta, alla julklappar och allt julbak, det ska bli härligt ^^ Jag ska boka in ett julpyssel hemma hos mig igen med mina vänner, det var så härligt förra året så jag tycket det får bli en ny jultradition, tror jag såg ett pysselkit inne på Rusta idag, det kanske passar fint tills då? 😉 Haha nej men nu ska jag försöka varva ner inför imorgon, tror inte jag kommer få sova så mycket inatt då jag är så nervös över min kalender men det kommer bli så bra så, ni är väl med och tävlar? Det här får ni bara inte missa, första luckan öppnar nu vid kl 00:00 😀
Sov så sött så hörs vi i december, KRAM!!
2014-11-30 20.23.19