Ny Kategori

God morgon alla fina ^^ Iihiii snart dags att öppna första luckan i kalendern och börja stöka en massa med julpyssel, julbak och handla julklappar, ska det inte bli härligt? 🙂 Julen är en stressig period men det är ändå väldigt mysig, känns så konstigt att det snart är dags för allt att sätta igång igen, tiden går alldeles för fort haha 🙂
Idag så börjar jag inte mitt pass på jobbet förrens kl 16, så jag har gott om tid på mig att fixa en massa med bloggen och min kalender, tänkte försöka mig på en mer levande kalender, som en gif-bild 🙂 jag har aldrig gjort något sådant förut men det ska bli kul att testa, vem vet det kanske blir en success ^^
Har därför kalendern till ära gjort en helt ny kategori i bloggen så att ni enkelt kan vara med och tävla och se till så att ni inte missar någon lucka, smart va? Ni hittar kategorin precis under min header, där den enkelt syns 🙂 Glöm därför inte att klicka er in där med start på måndag, så att ni inte missar någon dag att tävla om det fina julklapparna jag lottar ut ^^
bild