Sneekpeak

God morgon på er, har ni tänkt på det jag sa igår? 🙂 Ge det en stund, tänk på det och stressa inte fram till era mål, för det är som sagt resan som är det spännande 🙂 jag håller på med något nu som väldigt snart ska sättas i rullning, det är också en liten resa med bloggen att starten har tagit mig hit, något som kommer bli den första här så det är väldigt speciellt, nämligen en JULKALENDER!! Hur kul är inte det? 😀 Jag är nästan helt klar med självaste bilden för kalendern, sen så är det bara att fotografera allt som ska gömma sig bakom varje lucka, så spännande iihiii!! Jag är så glad över att jag gör det här, det ger en sån härlig känsla på något sätt 🙂 Här nedanför får ni i alla fall se en liten sneekpeak på hur kalenern kommer se ut, men ni får vänta tills på måndag med att se allting och även ha chansen att tävla om alla de fina sakerna jag delar ut, ni kommer inte bli besvikna 🙂
P1010333 - kopia