It’s The Journey That Counts

Ni har säkert hört att ”det är självaste resan som är målet, inte slutdestinationen” och det är något som jag tycker stämmer väldigt bra. För det är ju resan fram till sitt mål som verkligen är intressant, spännande, som ger en de kickarna man behöver och vill ha, som utvecklar en, utmanar en och ger en nya lärdomar. Resan är minst lika viktig, om inte viktigare och framförallt roligare än målet, för under resans gång så är man med om så mycket. Man kämpar för något, man ser till att målet blir gjort, man utmanar sig själv så att man klarar av det, är inte det fascinerande? Om man sätter upp ett mål så blir man automatiskt inställd på att klara det, man ställer in sig på att bli mer disciplinerad och man kämpar för att nå det målet. Oavsett om man når det målet eller inte, så har man ändå kämpat och lärt sig något under resans gång. Det gör i alla fall jag 🙂
Den här bloggen har ju sitt mål och sin resa dit. Jag vill bli en stor feelgood-blogg, en blogg som sprider en massa positiv energi, jag vill att mina läsare ska bli glada och inspirerade av att klicka sig in här, och även om självaste målet låter hur bra och awesome som helst så är ändå resan minst lika viktig och spännande. För under resan dit så kommer jag upptäcka nya saker med mig själv, mitt skrivsätt kommer förändras, hur jag skriver för er kommer ändras, mina bilder kommer säkerligen utvecklas, bli mer djupa, bilder som berättar en historia, innehållet kommer bli bättre, mer av det goda, mer med det bättre. Det är den resan som kommer göra den där feelgood-bloggen, så därför är den så viktig 🙂
En annan liten resa jag kommer göra framöver sträcker sig över en 5-6 månaders period, målet är resan till Japan (SOM JAG LÄNGTAR!!!) och resan är hur jag vill att det ska vara när jag är där, vad jag behöver fixa tills dess, det jag tänker på då är inom det ekonomiska och kroppsliga 🙂 Min plan inom det ekonomiska är självklart att spara ihop till en resekassa, lägga undan en summa av lönen varje månad samt sälja på en loppis under våren för att få bort det jag inte vill ha och få en liten slant för det. Men den stora resan är inom det kroppsliga, just nu ligger jag lite på latsidan, jag tränar inte lika ofta som förut (vilket är tråkigt då jag saknar det) och jag äter mer skit än vad jag gjorde förut, skäms Emilia haha 😛 Nej, äta vad jag vill är något jag vill fortsätta göra, utan det är träningen som kommer bli en resa dessa 5-6 månader. Det ska bli hårdare tag, tuffare pass på gymmet, jag ska ge mig på att springa i 5-10 minuter igen på löpbandet, för att bevisa att min träningsresa har tagit mig dit, att jag orkar. jag ska försöka få in 2 pass om dagen om mina jobbtider samt socialatider tillåter. Det kommer krävas planering men det är en del av resan, och det är det som ändå är målet! 🙂
20140919_142100
its-not-about-destination-its-about-the-journey