Sleepless Nights

Hej hej, är allt bra med er denna vardagliga tisdag? 🙂 Eller det är inte direkt en vanlig vardaglig tisdag idag, det är ju löning så då kan livet inte vara annat än toppen haha Dagen man har längtat efter sen pengarna tog slut för 3 veckor sen haha 😛 Skämtosido ^^
Jag känner mig dock helt off idag, har knappt sovit något inatt då jag låg vaken till kanske 2, tror det beror på att jag hade sovmorgon igår men det kändes så frustrerande! När man liksom vill sova men inte kan, ligger och hoppas att man ska bli trött och somna om man blundar, men klockan tickar… det är frustrerande. Tog i alla fall vara på tiden i mörkret och fixade med julkalender istället för att stirra upp i taket, jag tror jag har hittat bilden som jag vill ska vara framsidan av kalendern, så jag är ett steg närmare att bli klar 🙂 Börjar ju bli lite stressigt när det inte är långt kvar alls innan det är dags att öppna lucka 1, det är ju trots allt mindre än 1 vecka kvar innan allt julspektakel sätter igång. Lite mysigt ändå ^^
2014-11-25 13.54.26