1 Månad Kvar

God morgon ^^ Ny vecka, nya möjligheter, nya val och nya skojigheter att se framemot, är ni laddade? 🙂 Jag känner mig rätt så laddad, har en hel vecka full med jobb, alltså måndag till fredag, men jag ska försöka klämma in någon fika med vänner därimellan men jag jobbar till så sent hela veckan så det lär nog vara smartast att planera in sånt till helgen haha 🙂 Då är det förresten dags för Attitude mässan som jag och Lotta tänker gå på, så kul det ska bli att få omringa sig i en atmosfär som andas mode, skönhet och bloggande, ska någon av er gå dit? 🙂
Har ni även tänkt på att det redan är 1 månad kvar till jul, bara 1 månad kvar? Jag kan inte riktigt fatta det, jag fyllde liksom precis år och nu börjar man redan räkna ner tills julafton haha ja men så är det när man fyller sent på året 🙂 Kanske ska börja tänka lite på julklappar så att jag inte väntar till sista dagen med att panikhandla allt, man vet ju ändå att dessa dagar brukar gå fort så det gäller att börja planera redan nu. Min julkalender är inte heller riktigt klar så jag ska jobba på den när jag kommer hem efter jobbet ikväll, håller fortfarande på att fundera ut vilken sorts illustration jag ska ha, vill ju att allt ska bli rätt men det kommer det bli, jag har fortfarande 1 vecka på mig, det hinner jag ^^
20141124_114957