The Day Before

Jaaha då börjar den här dagen lida mot sitt slut, min sista dag som en 22-årig tjej eller snarare småvuxen kvinna, börjar man bli gammal eller vad haha? 😀 Men man måste inse att man måste fylla ett år äldre varje år, få mer ansvar, göra viktiga val inför livet och bli mer självständig, förhoppningsvis blir man även klokare med att bli äldre, inte att man får ett ”gammalt tankesätt” och börjar betee sig så typiskt vuxet utan mer att man vet lite bättre, åldern är trots allt bara en siffra 🙂 Så jag fyller 23 år men jag will stay 20 forever!! HAHAHA!!! Eller snarare 21 forever, det känns som en bättre siffra… 😀
Skämtosido, det här har i alla fall varit ett bra 22-årigt år, jag har vuxit mycket som person, blivit mer målinriktad på vad jag vill, blivit mer driven. Jag har fått resa iväg tillsammans med min älskling till underbara Japan där jag gjorde och upptäckte saker jag inte trodde jag skulle få se eller våga göra, jag har åkt på en weekend men en av mina bästa vänner till Riga där vi hade det helt underbart. Jag har bytt jobb, ett jobb som jag tror kommer ge mig mer skinn på näsan och jag fått lära känna nya trevliga människor. Jag har kommit till den ounkten där jag älskar att träna, hittat en bra balans och tankesätt kring maten och jag njuter mer istället för att tänka på kalorier hit och dit. Mitt 22-åriga liv har varit helt fantastiskt och jag vet att när jag väl fyller 23 år imorgon, så kommer det året erbjuda en massa nya möjligheter och bli minst lika awesome!! 😀
Men nu är det dags att sova, imorgon blir det jobb fram tills kl 18 innan jag kan bli firad ”på riktigt” haha, jag är så otroligt spänd och nyfiken på att få reda på vad älsklingen har köpt till mig 🙂 Han har gett lite hintar som: ”jag har haft det här förut, i alla fall något liknande”, ”det ger en skön och underbar känsla” och ”om det används på rätt sätt så kan det gynna oss båda”…. Jag har ingen aning om vad det kan vara, men det kanske beror på åldern, man blir ju mer senil med åren… haha ^^
unnamed (2)

One Comment

  1. GRATTIS!!! Wooooohoooo! Berätta när du fått presenten av Alex! 😉

    KRAAAAM!